Meny Lukk

90-ballsbingo

90-ballsbingo er litt mer komplisert enn 75-ballsbingo, men det er et utrolig spennende spill og det går raskt å lære det. 90-ballsbingo finnes i noen ulike varianter, men her skal vi gå igjennom den mest vanige versjonen av bingo på nett. Hold deg klar til å rope bingo!

90-ballsbingo

I 90-ballsbingo har man 90 forskjellige baller med tall på. I motsetning til 75-ballsbingo har du på 90-ballsbingo ett brett som er 3×9 ruter stort, og du har ikke BINGO over tallene dine. Du har altså 27 felter på bingobrettene dine, men det er bare 15 tall. Når du har kjøpt bingobrett er du klar til å starte bingospillet.

Spill Bingo på nett

I denne varianten av bingo er det 3 mål. Det gjelder å dekke feltene du har med tall på en vannrett linje raskest. Etter at målet om en linje er nådd er det 2 linjer som skal dekkes. Til slutt er det fullt hus som gjelder, og for å få fullt hus på bingo må man dekke alle tallene på alle 3 linjene. Ofte kan man vinne jackpotter på denne varianten av bingo. For å vinne jackpot må man normalt klare å få fullt hus raskt i spillet.