Meny Lukk

30-ballsbingo

30-ballsbingo er en ny variant av bingo på nett og dette er et bingospill det er delte meninger om! Noen liker spillet som gir deg raske og spennende bingorunder, mens andre ikke liker det fordi spillet går or fort og man mister noe av hyggen ved bingospillet.

30-ballsbingo

Bingobrettet for 30-ballsbingo består av 3×3 ruter med tall, og i de vanligste bingospillene gjelder det å få dekket en rad eller hele brettet. Klarer du å dekke hele brettet innen et visst antall baller kan du også utløse jackpot i mange varianter.

Slik spiller du bingo på nett

Når du har kjøpt dine bingobrett er du klar til å være med på raske bingorunder. Hvilket spill du er med på avgjør hvilke mål du skal oppnå. Så det gjelder å sjekke reglene før du kjøper bingobrett slik at du blir med på bingospillet du ønsker. Ofte kan det være varianter hvor det gjelder å dekke hjørnene, før man skal dekke hele bingobrettet. I andre kan det være at det eneste målet er å dekke hele brettet, og det er på disse bingospillene på nett at premiene er størst. Ofte kan du også få sjansen til å vinne jackpot dersom du klarer å oppnå målet raskt nok. Hold deg fast, for dette er et bingospill hvor det virkelig går unna i svingene!