Meny Lukk

75-ballsbingo

75-ballsbingo er kanskje den mest vanlige formen for bingo på nett, spesielt er den populær i Nord Amerika. Det er også en bingoform som er enkel å lære for nye spillere. Les og lær hvordan du spiller bingo på nett her!

75-ballsbingo

Navnet kommer ganske enkelt fra at man har 75 baller som man trekker tall fra. Før spillet begynner kjøper man ønsket antall bingobrett. Bingobrettet har 24 tall som er fordelt i en firkant på 5×5 ruter. Den midterste ruten er uten tall og denne er en frirute. Over rutene med tall er det markerte kolonner med bokstavene B, I, N, G og O. Når bingoverten har trukket et tall vil bingoverten alltid si en bokstav før tallet. For eksempel I-18. Man trenger da kun å se på kolonnen under I om man har tallet. Bokstavene gjør det enkelt for spillerne å se om man har tallet som blir trukket ut på bingobrettet.

Spill Bingo på nett

75-ballsbingo spilles normalt i 5 omganger. I disse omgangene gjelder det å være den første spilleren til å oppfylle et mål. I den første bingorunden gjelder det å fylle 1 linje. Er man den første spilleren som når målet for runden får man gevinsten for denne bingorunden. Deretter gjelder det å fylle 2 linjer i 2. omgang. Slik fortsetter det frem til en spiller har hele bingobrettet dekket.