Meny Lukk

DinoLotto

DinoLotto er et av de nyeste lotteriene på nett. Her er jackpotten på minst 50.000.000 euro. Det er nesten en halv milliard norske kroner etter dagens kronekurs.

Om DinoLotto

DinoLotto er basert på det kjente EuroMillions spillet, men her er spillet litt billigere, utbetalingene er større og den garanterte jackpotten er på 50.000.000 Euro. Trekningene skjer i Frankrike, og det passer godt for oss som spiller Lotto på nett fra Europa og Norge, da vi kan følge med på trekningene.

Hvordan Spille DinoLotto

Når du skal fylle ut din kupong for å være med å kjempe om jackpotten må du velge 5 tall mellom 1 og 50. Du må også velge 2 Dinotall mellom 1 og 12. Dinotall er akkurat som tilleggstall, men det er enklere å få disse på DinoLotto, enn for eksempel på vanlig Viking Lotto eller Lotto fra Norsk Tipping. Siden det er to ukentlige trekninger kan du velge hvilken dag du vil være med. Det er også mulig å være med på begge! Det er også mulig å levere lottokupongen for flere uker om gangen. Da blir det lett å bli med på trekningene og man risikerer ikke å glemme å levere kupongen til Lotto på nett.

DinoLotto Trekning

Trekningen av Lotto på nett skjer i Paris, Frankrike, 2 ganger hver eneste uke. Her kan du følge med på trekningen på nettet, eller rett og slett la casinoet ditt ta seg av det praktiske. Når du vinner blir gevinstene lagt direkte til spillekontoen din, slik at du enkelt kan ta ut gevinstene dine.

  • Tirsdag 21:00
  • Fredag 21:00

BoosterBall

Du kan også spille BoosterBall lotto på nett med DinoLotto. Når du velger dette tilleggsspillet vil du satse mellom 1 og 10 Euro ekstra. Går dine 3 BoosterBall går inn, vil du vinne mellom 1000 og 10.000 euro!