Meny Lukk

MegaMillions

MegaMillions er et av de mest kjente lotteriene på nett fra USA. Lottospillet på nett startet i 2002 og har siden vokst til å bli ett av verdens største lotterier. Premiene er utrolige og rekorden er på flere 100 millioner euro.

Om MegaMillions

Som vi vet, så er alt større i USA. Og, jo større, jo bedre! Den 30. mars, 2012 ble rekorden for Mega Millions satt. Premien var på hele 467.000.000 Euro og dette er faktisk verdens største lotto jackpot. Etter dagens kurs er det godt over 4 milliarder norske kroner.

Hvordan Spille MegaMillions

Det er enkelt å spille på Lotto på nett, og dette spillet er ikke et unntak. Har du dine faste lykketall kan du enkelt fylle ut en kupong selv, eller du kan få en lottokupong som blir automatisk utfylt. På en rekke velger du 5 tall av 75 mulige, i tillegg velger du 1 MegaBall tall av 15 mulige. Du kan deretter velge hvilke trekninger du vil være med på, og hvor mange uker du vil ha lottokupongen din med på trekningen. En rekke for en trekning koster 2,50 Euro, så man kan få sjansen til å vinne stort uten å tømme lommeboka.

MegaMillions Trekning

Trekningen av MegaMillions skjer litt tidlig for norske spillere, men det hadde jo ikke vært feil å våkne opp til en lottojackpot! Hver onsdag og lørdag, kl 05:00 skjer trekningen i Atlanta, Gerogia, USA. Lotto på nett har mange vinnere, og MegaMillions hadde nesten 1 million vinnere på den siste trekningen i oktober 2016. Totalt var det 881.382 spillere som fikk sin gevinst etter å ha spilt lotto på nett.

  • Onsdag 05:00
  • Lørdag 05:00

BoosterBall

BoosterBall er en fin mulighet som gjør det mulig å vinne mer, selv om man kun får 3 rette. Normalt får man en premie på rundt 5 Euro. Spiller du på BoosterBall, hvor du kan satse mellom 1 og 10 Euro vil du få en gevinst på 1000 til 10.000 Euro for 3 rette!