Meny Lukk

PowerBall

PowerBall er det største amerikanske pengelotteriet på nett. Nå er det også mulig for norske spillere å være med på de utrolig spennende trekningene. Som alt annet i USA, er det stort, skikkelig stort. Jackpottene er ofte på over 1 milliard norske kroner. Så klarer du å holde deg våken frem til trekningen kan du oppleve stor spenning!

Om PowerBall

PowerBall er ett av de eldste og største Lotto på nett, og ble startet i 1992. 2 ganger i uken er det trekning, og her samles det millioner av spente spillere som følger med på lottotrekningen for å se om det er deres lykketall som blir trukket. Det er ikke bare premiene som er store, men vinnerne er også mange. I siste trekning var det over en halv million vinnere. Eller 556.056 vinnere for å være nøyaktig. Rekordjackpotten i lottospillet ble vunnet i 2013, og premien var på 590.500.000 amerikanske dollar.

Hvordan Spille PowerBall

Det gjelder å finne sine 5 lykketall blant de 75 mulige, pluss at du må velge 1 PowerBall blant 35 mulige. Når du har fylt ut dine 6 lykketall kan du velge hvilke dager du vil være med på trekningen. Du kan selvsagt velge begge dagene, og du kan velge hvor mange uker du vil være med. Prisen for en rekke er 3,50 Euro, og gir deg mye moro og spenning for pengene.

PowerBall Trekning

Trekningene skjer sent på kvelden, eller tidlig på morgenen, men dersom du spiller på et av våre samarbeidende internet casinoer vil du selvsagt få gevinstene lagt til direkte på spillerkonto. Den garanterte jackpotten er på 29.000.000 Euro, så her kan du gå for de største utbetalingene, selv på en vanlig trekning.

  • Torsdag 04:00
  • Søndag 04:00

BoosterBall

BoosterBall er et spennende tilleggsspill som gjør at du kan satse mellom 1 og 10 euro på 3 av dine tall. Dersom du prikker inn de 3 riktige vil du få en tilleggspremie på mellom 1000 og 10.000 euro. Det gjør at du kan få en skikkelig utbetaling selv om du i hovedtrekningen kun har nok riktige til å få en av de minste premiene.