Meny Lukk

Icy Wonders

Icy Wonders

Icy Wonders fra NetEnt gir deg pingviner, Wilds, Free Spins, Bonusspill og en sjanse til å vinne en av de to Wonders progressive jackpottene på nett!

Icy Wonders Spilleautomat

I isødet på spilleautomaten finner du 30 valgfrie gevinstlinjer fordelt utover de 5 3-raders hjulene. Selvsagt også en gjeng med dresskledde pingviner og hvaler!

Wilds & Free Spins

Det er hvalen som er Wilds i Icy Wonders. Denne kan erstatte alle andre symboler bortsett fra Jackpot, Free Spins Scatters og Bonussymboler. Eskimojenta som du finner på Scatters kan belønne deg med Free Spins og dersom du støter på 3 av henne gir hun deg 10 Free Spins. 4 belønner deg med 20 Free Spins. Mens 5 av henne gir deg hele 30 Free Spins! På alle dine Free Spins har du også en multiplikator på 2x som gir deg dobbelt så store gevinster slik at du kan holde ut kulden!

Bonusspill

Det er pingvinene som er Bonussymbolet. Lander du 3 eller flere pingviner på rad fra venstre mot høyre opplever du noe stort. Ikke bare fordi pingviner ikke kan fly og lande, men også fordi du starter Icy Wonders Pick&Click bonusspill! Her blir du tatt med til et isfjell med 12 pingviner på. Du kan så velge ut hvem av de som skal vise frem hva de skjuler. Hver pingvin skjuler enten en myntgevinst eller et fiskebein, og det er fiskebeinet som avslutter bonusspillet og tar deg med til hovedspillet igjen.

Progressive Jackpot

Wonders serien med spilleautomater på nett fra NetEnt deler jackpot og for å få en av disse to trenger du å lande 4 stjerner for å få Wonder Jackpot eller 5 for å få den største Mega Wonder Jackpot! Wonder Jackpottene er progressive jackpot på nett og det betyr at de hele tiden øker i størrelse. Av hver innsats som gjøres på spillet vil en fast prosentsats bli lagt til i den progressive jackpot på nett helt frem til en heldig vinner stikker av med den. Jackpotten vil da starte på nytt igjen.

Hold varmen med en bonus uten innskudd

Det er kjølig i isødet, men med 50 kr bonus uten innskudd kan du snurre deg varm. Når du åpner konto på ComeOn mottar du 50 kr bonus uten innskudd. Du får også 500 % innskuddsbonus opptil 500 kr på ditt første innskudd:

  • Gå til comeon.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratis casinopenger