Meny Lukk

Bingoturneringer

Helgen blir mer spennende med Bingoturneringer på Unibet! Hver dag i helgen vil du kunne bli med på en ny Any Line Bingoturnering. Les alt du trenger å vite om reglene og hvordan du sikrer dine gevinster her!

Helgens Bingoturneringer på Unibet

Unibet har fylt helgen med en ny Any Line bingoturnering hver eneste dag denne helgen. Og den garanterte potten som skal deles ut i hver turnering er 2000 kr. Bingoturneringene finner sted mellom kl. 20:00 og 21:00 på Bingo All Stars rommet. Dette er hurtigspill, så her gjelder det å følge med!

Any Line Bingoturnering

For å bli med må du kjøpe Bingolodd, og disse koster bare 20 øre pr stykke, så her har du mulighet til å øke vinnersjansen ved å kjøpe flere. Vinnerene vil være de spillerne som får BINGO ved å fullføre en linje, enten diagonalt, vertikalt eller horisontalt. Her vil man vinne et poeng, og alle poengene man oppnår vil bli lagt sammen og gi deg en score som blir vist på ledertavlen i Bingoturneringen. Er du blant de 5 spillerne med flest poeng vil du vinne din del av den garanterte premiepotten på 2000 kr. 1. plass stikker av med 1000 kr, 2. plass får 500 kr, 3. plass kan vente seg 250 kr, mens 4. og 5. plass får 150 og 100 kr. Man vil selvsagt beholde gevinstene man fikk for å få BINGO, så premiene fra turneringene er som toppen av kransekaka!

Gratis Bingo på nett med Unibet

Om du ikke allerede er kunde på Unibet Bingo på nett, er det noe du bør vurdere. Her får du gratis tilgang til nybegynnerrommet, og her kan du spille gratis bingo på nett i 14 dager. Selv om du spiller gratis bingo på nett, vil du kunne vinne ekte penger. Så dette er en topp mulighet til å lære seg spillet og vinne en slant med penger, gratis! Som Bingospiller på nett hos Unibet blir du også med i lojalitetsprogrammet hvor du blir belønnet med poeng som blir byttet inn i snurr med Lykkehjulet. Her vil du vinne gratis spinn, minispill, Unibet bonuskoder for Bingo eller gratis casino penger.