Meny Lukk

Baccarat Gold

Baccarat Gold

Baccarat Gold blir spilt med 8 kortstokker som blir stokket før hver utdeling av kort. Baccarat Gold er det klassiske Baccarat spillet og gir deg en god måte å lære alle reglene til Baccarat på, før du prøver deg mot en live dealer! Spillet kan virke vanskelig de første rundene, men når du har lest vår forklaring og reglene, vil du fort få kontroll på det spennende spillet.

Baccarat Gold Bordspill

Baccarat Gold fra Microgaming er casino kortspillet som kan åpne opp døren for deg slik at du kan spille Live Baccarat online som en proff. Her har du 8 stokker med kort som blir stokket for hver nye hånd, mulighet til å satse 9 Banker bets eller Player bets på hver eneste hånd, og ikke minst, høye odds!

Slik spiller du Baccarat

Natural

I Baccarat gjelder det å få 9 poeng, eller komme nærmest uten å komme over 9, men det er ikke du som spiller som trenger å få 9 poeng, du kan nemlig satse på at banken får det. Alle kort har en bestemt verdi. Kortene fra 2 til 9 er verdt det som står på kortet. 10, Knekt, Dronning og Konge har ingen verdi, altså 0. Ess er verdt 1. Dersom Player eller Banker får 8 eller 9 på de to frøste kortene har man en Natural og spillrunden kan avsluttes ved at man har en vinner.

Player’s Rule

Dersom hverken Player eller Banker får 8 eller 9 på de to første utdelte kortene vil man ta i bruk denne regelen. Dersom Player har 0-5 i verdi på hånden vil man få ett nytt kort. Dersom Player har 6-7 må Player stå.

Banker’s Rule

Dersom Player sto på hånden og ikke fikk nytt kort, vil Banker følge Player’s Rule. Men, dersom Player trakk ett 3. kort, vil Banker følge et sett med mer kompliserte regler:

  • dersom Player trakk 2 eller 3, vil Banker trekke kort ved 0-4, og stå på 5-7.
  • dersom Player trakk 4 eller 5, vil Banker trekke kort ved 0-5, og stå på 6-7.
  • dersom Player trakk 6 eller 7, vil Banker trekke kort ved 0-6, og stå på 7.
  • dersom Player trakk 8, vil Banker trekke kort ved 0-2, og stå på 3-7.
  • dersom Player trakk Ess, 9, 10 eller bildekort, vil Banker trekke kort ved 0-3, og stå på 4-7.

Baccarat Bets

Det er 7 ulike typer bets du kan plassere på Baccarat Gold. Banker Bet, Player Bet, Tie Bet, Banker and Tie Bet, Player and Tie Bet, Banker Pair Bet og Player Pair Bet. Med et Banker Bet satser du på at Banker har en hånd med høyere verdi enn Players hånd, på Players Bet er det motsatt. Tie Bet er et veddemål på at både Bankers og Players hånd har samme verdi. Satser man på Banker and Tie Bet, vedder man på at Banker enten har høyest verdi på hånden, eller at det blir Tie. Player and Tie Bet er motsatt ved at man satser på Player eller Tie. Banker Pair Bet er et sidebet hvor man satser på at Bankers to første kort danner et par. Med Player Pair Bet er det Players hånd som må danne et par.

Utbetalingstabell

HåndOdds
Banker Bet1 til 1
Player Bet1 til 1
Tie Bet8 til 1
Banker Pair Bet11 til 1
Player Pair Bet11 til 1