Meny Lukk

Hot Sync Ny Spilleautomat

Hot Sync Ny Spilleautomat! Vi har fått ferske nyheter fra den svenske spillprodusenten som står bak titler som Spinions, The Wild Chase og Second Strike. Les alt om den nye spilleautomaten som blir lansert tidlig i februar 2017!

Hot Sync Ny Spilleautomat 2017

Dersom du er glad i sterke farger, men likevel beholde litt av det klassiske ved spilleautomatene, da ser virkelig Hot Sync Ny Spilleautomat til å være gode nyheter for deg! Her får du en klassisk spilleautomat i en innpakning som bokstavelig talt lyser moderne. Den nye spilleautomaten er fargerik, opplysende og vi liker at det ser ut til å bli klassiske funksjoner på den nye spilleautomaten.

Quickspin

Svenske Quickspin er ikke blant de største leverandørene av nettspill. Selskapet ble startet i slutten av 2011, og i løpet av de snaue 5 årene har de fått levert 23 spilleautomater på nett. Spilleautomatene fra Quickspin er kjent for å ha utrolig grafikk og spennende tema. Gode eksempler på suksesser fra Quickspin er Second Strike, The Wild Chase og Genies Touch. Nå er selvsagt også Hot Sync spilleautomat blant de beste spillene fra Quickspin. Det er mange som mener at Quickspin raskt kommer til å bli en seriøs utfordrer på spillmarkedet. Det er noe vi virkelig ser frem til!

Nye Spilleautomater 2017

Vi har fått en god start på 2017 med flere nye spilleautomater på nett. Fortsatt har vi et par stykker vi venter på mer nyheter om. Så dersom du er like spent på nye spilleautomater 2017 som vi er, da er det bare å følge med på våre nyheter. Så snart vi har noen oppdateringer vil vi legge dem ut her, slik at du kan møte opp forberedt på spillpremieren for den nye spilleautomaten!