Meny Lukk

Ny Automat: Snowflakes Slot

Ny Automat: Snowflakes Slot fra NYX Gaming blir lansert midt i vinterferien, og det passer utrolig bra med tanke på temaet. Se filmen om den nye automaten Snowflakes og se hva du kan vente deg!

Snowflakes Slot

Den 1. februar er det bare å sku opp termostaten og pakke seg inn, for da lanseres en kjølig nyhet på et casino nær deg. Snowflakes Slot fra NYX Gaming er det alle vil snakke om. Det er bare å glemme bakglatte ski og kald kakao! Spilleautomaten har et bra design som minner om en kald vinternatt på fjellet. Fargene er inspirert av nordlys og gir et kaldt inntrykk sammen med symboler som iskrystaller i alle tenkelige farger og former. Den nye spilleautomaten har 3 rader fordelt på de 5 hjulene, og det er 20 faste gevinstlinjer som du kan fange snøkrystaller med. Den nye automaten har ikke mange bonusfunksjoner, men en vill vinterstorm kan du alltid vente deg her!

Wilds & Frozen Wilds

Wilds er det eneste spesialsymbolet på Snowflakes spilleautomat. Det betyr at Wilds kan erstatte alle andre symboler og gi deg god hjelp for å redde gevinster. Wilds er formet som et isflak og har Wilds-merket. Wilds kan også oppstå av Wild Wind Feature som aktiveres tilfeldig. Utvalgte symboler vil da bli gjort om til Wilds som gir deg økt vinnersjanse. Wilds symbolet kan også gi deg en bonusfeature, Frozen Wilds på Free Spins. Her vil Wilds fryse fast og bli holde seg gjennom dine Free Spins mens du henter inn noen kjølige gevinster.

Nye Automater 2017

Den nye spilleautomaten Snowflakes fra NYX Gaming er bare en av de nye spilleautomatene 2017 som du kan få oppdateringer på. Ved å følge med på nyhetene vi legger ut på Nye Spilleautomater 2017 vil du alltid være klar til å ta del i premierene og få de beste bonusene til den nye spilleautomaten.