Meny Lukk

Ny spilleautomat: Emperor of the Sea

Ny spilleautomat: Emperor of the Sea
Microgaming har ikke tid til landkrabber! Ny spilleautomat: Emperor of the Sea kommer snart på et casino nær deg, i mellomtiden kan du se filmen om den nye spilleautomaten her!

Ny spilleautomat: Emperor of the Sea

Den nye spilleautomaten Emperor of the Sea er inspirert av asiatiske sjøfarere, og som Microgaming sier selv, A sea of fortune awaits you. Designet er spennende og gjennomført, akkurat som vi forventer av Microgaming. Ved første øyekast kan den nye spilleautomaten se vel tradisjonell ut, men ikke la deg lure. Automaten har 5 hjul med 4 rader, og 88! gevinstlinjer. I tillegg har Microgaming utviklet to nye features for den nye spilleautomaten. Rolling Reels og Growing Wild. Dette er to funksjoner som blir aktivert når du lander Scatters og får Free Spins.

Nye Slots 2017

Gratis Spilleautomater På Nett legger mye arbeid ned i å være først ut med de siste nyhetene. Følger du med på våre nyheter om nye spilleautomater 2017 vil du alltid være oppdatert! Noen av nyhetene vi kan anbefale er Joker Pro fra NetEnt og ikke minst The Heat Is On fra Microgaming. En annen spennende nyhet er Gonzo’s Quest Viritual Reality. 2017 har hatt en utrolig start, og vi ser frem til fortsettelsen!

Microgaming

Microgaming har gitt ut over 600 spilleautomater og fortsetter å gi ut nye spilleautomater i ett sett. I samlingen finner du et stort antall suksesser som Dragonz, Tarzan og Huangdi: The Yellow Emperor. Vi gleder oss til det kommer flere nye spilleautomater 2017 fra Microgaming! Husk å følge med på nyhetene våre, så blir du med på moroa fra første sekund.