Meny Lukk

Nye spilleautomater fra Microgaming

Nye spilleautomater fra Microgaming
Det ligger an til et greit vårslipp med nye spilleautomater fra Microgaming. Nylig gikk Microgaming ut med nyheter om de to nye spilleautomtene Candy Dreams og Fortune Girl!

Fortune Girl

Fortune Girl er en ny automat med mangatema. Du har 15 faste gevinstlinjer og du finner japanskinspirerte symboler. Av spesialsymboler har du Scatters og det er løven som gir deg Free Spins. Klarer du å samle sammen tre eller flere løvescatters vil du bli belønnet med 14 Free Spins. Når du spiller dine Free Spins gjelder det å samle enda flere Scatters for dissse vil aktivere Multiplier Trail som gir deg store gevinster. Mystery Symbols har to ulike funksjoner og i Free Spins kan dette symbolet bli til Wilds. I hovedspillet vil Mystery Symbols aktivere Golden Treasures.

Candy Dreams

Dersom du ikke fikk nok søtsaker i påskeferien har Microgaming en virkelig godsak på lur. Candy Dreams gir deg 720 Ways to Win, 5 hjul med 3, 4, 5, 4 og 3 rader og nok godteri til å gi tannlegen din mareritt i overskuelig fremtid! Du har to spesialsymboler, vanlige Wilds som erstatter andre symboler og Bonusscatter som kan aktivere et Pick & Click bonus spill. For å få dette aktivert trenger du tre Scatters. Du blir da tatt med i godtebutikken og her er det bare å velge og vrake. Bak hver godsak skjuler det seg myntgevinster eller ekstra liv som gir deg en ekstra sjanse dersom du skulle være uheldig og velge et symbol med POP bak. Velger du dette og ikke har ekstra liv vil du bli tatt med til hovedspillet igjen.

Nye spilleautomater fra Microgaming

Microgaming er en av de største leverandørene av spilleautomater og ofte kommer de med spennende nyheter og banebrytende features. Du kan selvsagt prøve Microgaming spilleautomater gratis på vår side. Er du også glad i siste nytt om nye spilleautomater er det bare å følge med. Vi legger ut ferske nyheter så snart vi har dem!