Meny Lukk

Nye slots fra NYX Gaming

Nye slots fra NYX Gaming

Det har kommet nyheter om nye slots fra NYX Gaming! Les om de nyeste spilleautomatene fra en av de beste leverandørene av casinospill på nett.

Nye slots fra NYX Gaming

NYX Gaming er en av de største og beste leverandørene av spilleautomater og nå har det kommet nyheter om to nye slots fra NYX Gaming. På de nye automatene får du blitt med på en reise til Kina og opplevd den eldgamle kinesiske mytologien, mens den andre tar deg med ut i skogen etter mørkets frembrudd for å se det spennende showet som ildfluene holder.

Xing Guardian

Den nye NYX sloten Xing Guardian tar deg med til det mytiske Kina. Her treffer du på magiske symboler, vakre skjønnheter og skremmende fabeldyr. Automaten har 5 hjul med 4 rader og NYX Gamng har valgt å bruke 1024 Ways to Win i stedet for vanlige gevinstlinjer. Det gir deg eventyrlige muligheter til å lande flere gevinster. Xing er den mytologiske figuren som beskytter himmelen, og for å strekke deg opp mot himmelen har du hjelp fra Stacked Wilds. Xing Guardian Slot har også Free Spins, så dette ser virkeig lovende ut! En annen feature du vil møte er Locked Reels. Når denne aktiveres vil et eller flere hjul fryse, mens de andre spinner videre. Det gir sjansen til å få et ekstra forsøk på å lande gevinsten som glapp.

Theatre of Night

I den mørke skogen møter du på magiske symboler, sommerfugler og blomster. Spilleautomaten har 5 hjul med 3 rader og på gevinstlinjene har du Win Both Ways som gir deg gevinster fra både høyre mot venstre og venstre mot høyre. Det er Wilds som er spesialsymbolet og denne kommer som både vanlig Wilds og Stacked Wilds. Wilds kan erstatte andre symboler, men det viktigste er at den kan aktivere Stacked Wilds Re-spins med Random Wilds!

Nye slots

Nye slots er alltid moro og det kommer massevis av nyheter hver eneste uke. Vi har samlet alle nyhetene og legger både ut bilde, filmer og gir deg sjansen til å spille nye spilleautomater gratis på nett. Følg med på nyheter om nye spilleautomater eller spill på de nyeste automatene gratis! Foretrekker du automatene til NYX, har vi en stor samling med NYX spilleautomater.