Meny Lukk

Nyhet fra NYX

Golden Mane Slot Nyhet fra NYX

Det har kommet en nyhet fra NYX og NextGen. Golden Mane er deres nyeste slot på nett og har ett hestetema. Er du en rytter kan du få spennende opplevelser på den nyeste spilleautomaten til NYX Gaming. I tillegg venter vi på Shangri La. Det kan bli en spennende vår!

Nyhet fra NYX

Det har kommet mange nyheter fra spilleverandørene siste tiden og det er mange som vil slippe nye slots på nett før sommeren virkelig starter. Siste nyhet er fra NYX Gaming, og det er den nye spilleautomaten Golden Mane som står i fokus denne gangen. Shangri La er et drømmested og det er hit NYX tar deg med denne våren. Vi har sett introfilmene og vet hva vi har i vente.

Golden Mane Slot

NYXs nyeste slot på nett har 10 faste gevinstlinjer og som nevnt er det hester som står i fokus. Du finner flere ulike funksjoner og Free Games med ekstra Wilds og Random Scatters som gir Free Games ser lovende ut. Det er hester som står for de høyeste verdiene, mens det er spillkort som kan gi deg de lavere gevinstene. Designet er bra, og det minner kanskje litt om Golden som har en hane som tema?

Shangri La

Som nevnt er Shangri La et utopisk sted hvor harmonien råder. Designet er inspirert av asiatisk kunst og det ser veldig bra ut. Du har flere gode features som Random Wilds, Free Games og Map Bonus som er nesten som et stigespill. Men, det som ser mest spennende ut er nok Pick&Click bonusspillet Pick Me Feature.