Meny Lukk

Jurassic World Online Slot

Jurassic World Online Slot

Jurassic World Online Slot er den nyeste sloten på nett fra Microgaming. Wilds, Stacked Wilds, 3 ulike Free Spins spill og sjansen til å vinne €102 000! I tillegg har du en spennende bonusfeature.

Jurassic World Online Slot

Med 243 Ways to Win har du ingen gevinstlinjer på den nyeste spilleautomaten, Jurassic World Online Slot, til Microgaming. Du har 5 hjul med 3 rader og det er dinosaurer og figurer fra Jurassic Park som er symboler. Den nye automaten har 2 spesialsymboler og det er Wilds og Scatters. Wilds er Stacked og kan komme i stabler på hele 10 symboler som gir deg økte vinnersjanser.

Free Spins

Klarer du å lande 3 Scatters blir du belønnet med 10 Free Spins. Det finnes tre forskjellige Free Spins spill og frem til du har aktivert dem 15 ganger blir de aktivert tilfeldig. Etter den 15. gangen kan du selv velge hva slags Free Spins du vil ha. Gyrosphere Valley gir deg Free Spins med en multiplikator som øker for hvert spinn du har uten gevinst og på det siste spinnet er du garantert gevinst. Creation Lab er Free Spins med Rolling Reels og Avalanche funksjon som gjør at symboler i gevinstkombinasjoner blir tatt bort, slik at nye symboler kan falle ned og gi deg enda flere gevinster. Dette fortsetter helt til du ikke klarer å lande flere gevinster. På disse har du også Cryo Wilds som blir værende på samme plass i 3 Free Spins. Raptor Den er siste Free Spins spillet og her er alle Scatters Wilds som gir store gevinstmuligheter. På Raptor Den Free Spins kan du også reaaktivere 5 Free Spins.

Indominus Feature

Indominus Feature er en funksjon som kan aktiveres tilfeldig i hovedspillet. Dette er en funksjon som gir deg en multiplikator på opptil 1 000 x gevinsten din. Funksjonen er utrolig bra ved at den kan gi deg ekstra store gevinster, men også designmessig er den veldig god og løfter spillet godt.

Gratisbonus uten innskudd

Skal du utfordre store dinosaurer hjelper det å være stor som ComeOn Casino. Her får du 50 kr gratisbonus uten innskudd. Til første innskudd mottar du 500 % bonus. Du henter dine bonuser her:

  • Gå til comeon.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbonus