Meny Lukk

Ny slot fra NetEnt: Wolf Cub Slot

Ny slot fra NetEnt: Wolf Cub Slot
Trenger du litt nedkjøling fra sommervarmen? Da har vi en ny slot fra NetEnt: Wolf Cub Slot, og det er det som trengs! På den nye sloten på nett finner du søte ulvunger, forfriskende snø og ikke minst Wilds, Free Spins og Blizzard Feature! Bli med inn i snøstormen!

Wolf Cub Slot

  • Spill: Wolf Cub Slot
  • Leverandør: NetEnt
  • Slippdato: 07/08/2017

Enten du har vært i «speider’n» som Bare Egil Band sang eller har sett en Disney film eller tre. Her har du Wolf Cub Slot fra NetEnt. Med 5 treraders hjul som har 20 faste gevinstlinjer blir du tatt med inn i de ville skogene som kanskje ikke er så langt unna der du bor? Uansett om du liker ulv, eller ei, her bør du håpe på å møte så mange som mulig av dem. Grunnen er ganske enkel… Wolf Cub er det symbolet med høyest verdi, og ser du sporene til en ulv kan du vente deg en vill opplevelse med Wilds. Men, hva er vel ulver om det ikke er en fullmåne å ule mot? Fullmånene er Scatters og de kan gi deg opptil 115 Free Spins! Hver gang ditt Free Spin er ferdig snurret, vil alle Scatters telle for ett nytt Free Spins. Og sånn kan det tydeligvis fortsette en god stund!

Blizzard Feature

Free Spins og Wilds, vi kjenner alle til de funksjonene. De er gode, men det er liksom ikke noe nytt. Da er det godt at NetEnt trekker frem Blizzard Feature. Klarer du å lande et Stacked Symbol på hjul 1 under Free Spins, vil alle like symboler på de andre hjulene spre seg mot hjul 1, slik at du får fullført dine gevinstkombinasjoner!