Meny Lukk

Ny slot – Empress of the Jade Sword Slot

Ny slot - Empress of the Jade Sword Slot

Empress of the Jade Sword Slot er en ny slot på nett fra BlaBlaBla laget i samarbeid med Microgaming. Stacked Symbols, Jade Wild Feature og bonusspill med garanterte gevinster. Kan det bli bedre?

Empress of the Jade Sword Slot

  • Spill: Empress of the Jade Sword Slot
  • Leverandør: BlaBlaBla
  • Slippdato: 02/08/2017
  1. august kan vi vente oss en ny slot på nett fra den lille spilleverandøren BlaBlaBla i samarbeid med Microgaming. Selve spillet er plassert i en kirsebærhage som minner litt om Sakura Fortune og gir en fin stemning som bygger opp under det asiatiske teamet. På den nye sloten finner du 3 rader på de 5 hjulene. Symbolene er jadefigurer og keisere sammen med keiserinner. Symbolene for de høyeste verdiene kan bli Stacked Symbols og vil da dekke et helt hjul. Du har også to spesial symboler, nemlig Wilds og Scatters. Wilds kan erstatte andre symboler, mens Scatters kan aktivere bonusspillet hvor du har ulike garanterte gevinstnivåer.

BlaBlaBla

BlaBlaBla er en helt fersk leverandør av casinospill og Empress of the Jade Sword er første slot på nett fra disse. BlaBlaBla Studios bruker Quickfire plattformen fra Microgaming, så dette er et partnerskap. Med Empress of the Jade Sword er vi virkelig spente på nye slots fra BlaBlaBla. Det vi kan si er at det ser ut til at de liker slots med masse gode funksjoner som øker vinnersjansen, og hvem liker vel ikke det?