Meny Lukk

Nytt spill fra NetEnt – Blood Suckers 2 Slot

Nytt spill fra NetEnt - Blood Suckers 2 Slot
Blood Suckers 2 Slot er den siste nye slot på nett fra NetEnt. Om du likte Blood Suckers og ikke kan få nok av de blodtørstige er det bare å holde seg fast. Den nye spilleautomaten flakser snart inn på ditt casino!

Blood Suckers 2 Slot

  • Spill: Blood Suckers 2 Slot
  • Leverandør: Play’N Go
  • Slippdato: 12/10/2017

Blood Suckers 2 er lansert!
Blood Suckers 2 Slot er NetEnts nyeste slot på nett og følger opp der Blood Suckers Slot avsluttet. Med en Return To Player på hele 97 % og en toppgevinst på 100 000 mynter kan dette bli en ny blockbuster fra NetEnt. Spilleautomaten har 25 faste gevinstlinjer fordelt på fem hjul med tre rader. Temaet er gitt, vampyrer og på Blood suckers II er det vampyrinnen Amilia du møter. Hun er på jakt etter en glemt skatt og du er invitert med. Designet på den nye spilleautomaten er veldig god, og musikken sammen med lydeffektene gir deg en utrolig spennende atmosfære. Symbolene passer godt inn i spillet og det er stappet med utrolige Bonus funksjoner.

Bonus funksjoner

Du har flere ulike bonusfeatures på den nye automaten. Wilds som erstatter andre symboler, Free Spins Scatters som gir deg Blood Rose Free Spins og Bonus Scatters som tar deg med til et Pick&Click Bonusspill. Det er også to bonusfeatures som blir aktivert tilfeldig. Dette er Bonus Shot Feature og Scatter Shot Feature. I disse tilfeldige Bonusfunksjonene vil Amalia lade buen og enten skyte på en Bonus Scatter eller en Free Spins Scatter slik at du har større sjanse til å aktive Pick&Click Bonusspillet eller få Blood Rose Free Spins. Det er ingen tvil. Det vi har sett hittil tyder på at vi som likte Blood Sucker 1 vil få mye å glede oss over fremover.