Meny Lukk

Nytt spill – Monster Wheels Slot

Nytt spill - Monster Wheels Slot
Monster Wheels Slot fra Microgaming er et nytt spill som snart blir lansert. Man skulle kanskje tro at dette spillet blir lansert i forbindelse med Halloween, men denne nye spilleautomaten kommer faktisk straks på markedet.

Monster Wheels Slot

  • Spill: Monster Wheels Slot
  • Leverandør: Microgaming
  • Slippdato: 04/10/2017

Temaet er perfekt for Halloween, men siden Microgaming allerede har planlagt å slippe Halloween Slot i forbindelse med Allehelgensaften. Det er ikke oss i mot, siden vi alltid liker å prøve en ny slot på nett. Det nye spillet har to ulike hjulsett med enten 2-4-2-4-2 eller 4-3-2-3-4 hjul. Siden det ikke er gevinstlinjer vil du derfor ha 128 eller 288 Ways to Win. På det nye spillet har du Free Spins og Wilds.

Den perfekte måten å teste et nytt casino og en ny slot på. Sett inn 49 kr og spill for 249 kr på MobilAutomaten.

Monster Wheels Free Spins & Wilds

På Monster Wheels Slot kan du velge mellom tre ulike typer Free Spins om du klarer å lande tre eller flere Monster Wheels Free Spins Scatters. Du kan få 12 Monster Wheels Free Spins med 2x multiplikator, 6 Monster Wheels Free Spins med 4x multiplikator, eller 3 Monster Wheels Free Spins med 8x multiplikator. Når du spiller dine Free Spins har du også mulighet til å reaktivere de. For hver Free Spins Scatters du får, vil du bli belønnet med ett nytt Monster Wheels Free Spin.

Nye spill

Høsten 2017 ser virkelig ovende ut for oss som liker nye spill. Moby Dick Slot fra Microgaming er en ny slot som snart bli lansert. Fra Yggdrasil venter vi oss en storlansering når Jungle Books Slot blir lansert. Jungle Books Slot er en ny spilleautomat som skal ta i bruke Gamification og det er en feature som vi tidligere har fått prøvd på Castle Builder 2. Det er med andre ord gode unnskyldninger til å sitte inne å nyte noen spill fremfor å løpe rundt ute i høststormene!