Meny Lukk

Wolf Hunters

Wolf Hunters gratis spilleautomat

Akta dig för vargen! Wolf Hunters er Yggdrasils nyeste spilleautomat. Med Free Spins og Wilds skal du jakte på den blodtørstige varulven. Spill Wolf Hunters gratis spilleautomat på nett!

Wolf Hunters gratis spilleautomat

Med 5×3 hjul og 20 gevinstlinjer er det bare å ta opp jakten, for her kan du nemlig bli rikelig belønnet dersom du klarer å fange varulven i Wolf Hunters spilleautomat. Det er en ny spilleautomat på nett som har et skremmende godt design, og med god bakgrunnsmusikk blir du fanget av dette spillet. Du har flere spesialsymbol og ikke minst tre forskjellige typer Wolf Hunters Free Spins. Det kommer godt med når du jakter beistet i de mørkeste krokene.

Wilds & Varulvsymbol

Wilds er et symbol som kan erstatte alle andre vanlige symboler på den nye automaten fra Yggdrasil. Dersom du får flere Wilds på samme spinn vil disse bli Sticky Wilds og holde på posisjonene sine, mens de andre symbolene spinner en ekstra gang.

Får du et varulvsymbol på hjulene dine, vil dette bli angrepet av en av jegerne. Dersom det er du som vinner over varulven vil varulvsymbolet bli gjort om til en Wild.

Wolf Hunters Free Spins

Det er jegerne som er bonussymboler, og dersom du klarer å lande et jegersymbol på hjul 1 og 5 vil du bli belønnet med 10 Wolf Hunters Free Spins. Når du spiller disse vil jegerne har større sjanse til å vinne over varulven, noe som betyr at du har store sjanser til å få ekstra mange Wilds når du spiller Free Spins.

Når du spiller Free Spins kan du også gi mer styrke til jegerne dine. Det gjør du ved å samle sammen tre bonussymboler. Du vil da bli belønnet med 2 nye Free Spins og alle varulvsymboler som blir til Wilds vil bli Expanding Wilds.

Jeger Free Spins er en spesiell slot funksjon som blir aktivert når du klarer å fylle opp en sinnemåler. Når du klarer det vil du motta 10 Jeger Free Spins på Wolf Hunters spillemaskin.

For å aktivere Slakter Free Spins må du redusere varulvens styrkemåler til 0. Du vil da få 10 Slakter Free Spins, og når du spiller disse vil alle varulvsymboler bli automatisk gjort om til Wilds.

Spill Wolf Hunters spilleautomat med gratisbonus

Det er få ting som er så bra som nye spilleautomater og gratisbonus. Dette vet det ComeOn! Når du åpner din spillerkonto her vil du motta 50 kr gratisbonus. Til ditt første innskudd mottar du 500 % bonus når du setter inn 100 kr. Du kan hente dine bonuser til Wolf Hunters her: