Meny Lukk

eSport odds på Norsk Tipping

esport odds på norsk tipping esport betting norsk tipping

I 2019 blir det eSport odds på Norsk Tipping. Les mer om eSport betting og prøv eSport odds med gratisbonus.

eSport

Det begynner å bli noen år siden eSport ble et begrep, men, det først i det siste at det har blitt en del av hverdagen. eSport dreier seg om dataspill hvor to lag konkurrerer. Ofte er dette store turneringer som kan trekke mange tusen besøkende. Totalt snakkes det om at mer enn 350 millioner mennesker så eSport i 2017. Spillene det konkurreres i er blant annet League of Legends, Call of Duty, CSGO og Dota 2. Det finnes selvsagt flere spill, men det er uten tvil disse som er mest populære.

league of legends betting lol betting lol odds esport

eSport betting

Det er gjerne slik at dersom det er mulig å spille på noe, så finner du odds hos bookmakerne. eSport betting er ikke noe unntak. Fortsatt er eSport odds langt fra like populært som odds på fotball. Likevel, med en rekkevidde på over 350 millioner mennesker er dette noe som kan bli virkelig stort i tiden fremover.

eSport odds på Norsk Tipping

Dette er noe Norsk Tipping har lagt merke til, og dersom alt går etter planen vil du kunne prøve eSport betting på Norsk Tipping. Hvilke spill som blir tilgjengelig er ennå uvisst, men vi regner med at spill som CSGO og LoL blir tilgjengelig for spill. Det er heller ikke klart når eSport odds på Norsk Tipping blir lansert, men, det som er sikkert er at Kulturdepartementet allerede har gitt klarsignal.

Gjennombruddet?

eSport er allerede en stor idrett, men den er selvsagt ikke like populær som langrenn og fotball. Hvor stort eSport kommer til å bli er usikkert, men dette er faktisk den raskest voksende idretten for øyeblikket. Det snakkes også om at den kommer til å fortsatt være det i de 5 neste årene. eSport er allerede etablert i Norge med blant annet Telenorligaen. Det hadde vært veldig spennende om det ble mulig med eSport betting på Telenorligaen.

Prøv eSport betting gratis

eSport betting er allerede tilgjengelig på utenlandske spillsider. Mobilebet er regnet som en av de beste sidene for eSport odds. Dette er en bettingside og casino med mobilbetaling hvor du har mulighet til å prøve eSport betting gratis. Som ny spiller får du nemlig 50 kr gratisbonus når du åpner spillerkonto. Denne bonusen kan du bruke til å spille på eSport odds. Du henter dine eSport bonus her: