Meny Lukk

Dead or Alive 2 spilleautomat

Dead or Alive 2 spilleautomat

Dead or Alive er en kjent spilleautomat som fyller 10 år. Finnes det en bedre måte å feire det på, enn med Dead or Alive 2 spilleautomat?

Dead or Alive 2 spilleautomat

Vi må dessverre smøre oss med tålmodighet. Dead or Alive 2 spilleautomat blir ikke lansert før 24. april. Men, vi har selvsagt funnet frem til noen godsaker som kan få tiden til å fly. Det kan du lese om litt senere. For her dreier det seg om den nye spilleautomaten fra NetEnt.

Dead or Alive 2 Slot kommer til å ha 5×3 hjul med 9 gevinstlinjer. Temaet er velkjent for oss som har vært på nettcasinoer i løpet av de siste årene. Her blir det vill vest. Når det kommer til slotfunksjoner kan vi vente oss Wilds. Det er en selvfølge på en automat som dette. Det blir Sticky Wilds med multiplikatorer, Free Spins og høy stemning når dette spillet kommer. Men, så var det dette med ventetid da…

Dead or Alive

Selv om den er 10 år gammel, er det fortsatt en rykende aktuell spilleautomat som hevder seg blant de beste. Dead or Alive er av mange spillere regnet som en av de aller beste automatene. Med utrolig gode slotfunksjoner er det kanskje ikke så rart.

På originalen har du også 5×3 hjul med 9 gevinstlinjer. Her er det også Sticky Wilds og Free Spins som driver deg fremover i det ville vesten. Når du har aktivert Free Spins ved å samle sammen Scatters vil alle Wilds bli Sticky og beholde plassen sin når du spiller dine Dead or Alive Free Spins. Klarer du å få en Wild på hvert hjul blir du også belønnet med 5 nye Free Spins.

Dead or Alive gratisspinn

Dead or Alive 2 spilleautomat kommer til å passe perfekt for spill på mobil. Da seiler Mobilautomaten opp som en perfekt kandidat for å teste det nye spillet når det blir lansert den 24. april. Du kan også sikre deg en veldig god bonus som kommer til å få ventetiden til å fly. Mobilautomaten har nemlig beste innskuddsbonus etter at de gjorde en oppgradering på velkomstbonusen.

Som ny spiller får du nå 500 % innskuddsbonus og opptil 200 Dead or Alive gratisspinn når du setter inn 100 kr på første innskudd. Det gir deg veldig mye å spille for, og vi setter spesielt pris på Dead or Alive gratisspinn. De passer perfekt når du skal korte ned ventetiden frem til lanseringen av Dead or Alive 2 spilleautomat. Du henter din bonus her: