Meny Lukk

Nye Spilleautomater 2017 fra Microgaming

Nye Spilleautomater 2017 fra Microgaming
Nye Spilleautomater 2017 fra Microgaming! I forbindelse med spillmessen ICE 2017 har det kommet flere nyheter fra spilleverandøren Microgaming. Her kan du se filmer om de nye spilleautomatene! Enjoy!

Pollen Party

Pollen Party er oppfølgeren til Pollen Nation. På den nye spilleautomaten har du 5 hjul med 720 Ways To Win. Det er to ulike features på automaten fra Microgaming. Disse er Free Spins Feature og Babee Bonus Feature. Babee Bonus Feature er et Pick & Click bonusspill hvor du kan velge blant 20 ulike honningkrukker!

Emperor of the Sea

Den nye spilleautomaten har et asiatisk preg og det er også hentet inspirasjon fra livet til de gamle sjøfarerne. Emperor of the Sea har fått to helt nye features. Vi gleder oss til å prøve både Rolling Reels™ og Growing Wilds™ på den nye spilleautomaten!

The Heat Is On

I Speed City møter du på Selina the Cat Burglar og Jean fra the Special Task Force som har hovedrollene i The Heat Is On. Vi kan knapt vente på å bli med på den ville biljakten med de to skjønnhetene! Det er ingen tvil om at Free Spins Feature frister også.

Nye Spilleautomater 2017 fra Microgaming

De fleste av disse spilleautomatene kjente vi allerede til, men det er alltid interessant med filmer hvor vi kan se mer av de nye spilleautomatene som snart blir sluppet. Les om Pollen Party og Emperor of the Sea. The Heat Is On er også en ny spilleautomat fra Microgaming, men denne kjente vi faktisk ikke til før vi så introen om den på casinomessen ICE 2017. Microgaming er en av de største leverandørene av spilleautomater og du finner godt over 600 spilleautomater fra Microgaming. Flere av dem kan du spille gratis på vår side.