Meny Lukk

Thunderstruck II

Thunderstruck II

Microgaming tar deg med til vikinggudene og The Great Hall of Spins med Thunderstruck 2. Her møter du Valyrien, Odin, Thor og Loki. Valkyriene er ifølge den norrøne mytologien kvinnelige dødsvetter og velger ut dem som skal dø i kamp for så å bli einherjer for å kunne kjempe sammen med gudene i Åsgård.

Thunderstruck II Spilleautomat

Microgaming tar deg med til vikinggudene og The Great Hall of Spins med Thunderstruck 2 online slot. Her møter du Valkyrien, Odin, Thor og Loki. Valkyriene er ifølge den norrøne mytologien kvinnelige dødsvetter og velger ut dem som skal dø i kamp for så å bli einherjer for å kunne kjempe sammen med gudene i Åsgård. Odin er kjent som den klokeste guden og den som har mest makt, han fikk mye av kunnskapen sin fra ravnene Hugin og Munin som fløy rundt og både så og hørte alt som skjedde blant menneskene.

Thor er Odin sønn og han hadde som ansvar å holde orden i de tre rikene som utgjorde verden på den tiden. Thor hadde en hammer, Mjolne, som gjorde at han traff alt han siktet på og han styrte også været. Når han red i vognen som ble trukket av Tanngnjost og Tanngrisne gikk det så godt unna at det begynte å tordne. Loki er av mer usikker opprinnelse, men vet ikke om han er en æse eller av jotneætt. Han opptrer ofte som både medhjelper, motstander eller mer tvilsom, og er ofte forklart som en luring. I Thunderstruck 2 har du ingen gevinstlinjer, men hele 243 måter å vinne opptil 2.400.000 mynter på de 5 hjulene med 3 rader.

Wilds & Wildstorm Feature

Thunderstruck logoen, som er formet som Thors hammer, Mjolne, er Wilds og den kan erstatte alle symboler utenom Scatters. I tillegg virker den som en x2 multiplikator og vil doble alle gevinster. Wilds er ikke mulig å få i Wildstorm Feature. Wildstorm Feature funksjonen opptrer tilfeldig og et voldsomt lynnedslag kan gjøre ett eller flere av hjulene dine om til Wild hjul.

The Great Hall of Spins

For å kunne bli en einherjer og komme til gudene må du samle sammen 3, 4 eller 5 scattere. Du blir da bli belønnet med Free Spins fra valkyrien eller en av de 3 gudene. Valkyrien er det første Free Spins spillet, valkyrien vil belønne deg med 10 Free Spins som kan bli retrigget og du har en maltiplikator på x5. Etter å ha trigget bonusspillet 5 ganger har du bevist deg som dyktig nok til å bli en skikkelig einherjer. Da er det Loki som vil belønne deg med 15 Free Spins. Som den luringen han er har han en magisk Wild som kan gjøre andre symboler om til tilfeldige symboler. Lokis Free Spins kan også retrigges.

Etter at du har gjort 10 Free Spins kamper har du overbevist Odin til å gi deg en guddommelig belønning. Odin overrekker deg 20 Free Spins med Wild Raven feature, her vil ravnene Hugin og Munin gjøre tilfeldige symboler om til x2 og x3 multiplikatorer. Dersom begge ravnene lander får du hele x6! Den siste guden er Thor som må overbevises 15 ganger før han vil gi deg noe. Men her får du 25 Free Spins med Rolling Reels. I Rolling Reels vil alle symboler som er del av en gevinstkombinasjon bli tatt ut av hjulene. Symbolene over disse vil falle ned, slik at du kan vinne flere gevinster. Hver gang det skjer vil du også få en multiplikator som øker opp til x5.

Gratisbonus uten innskudd

ComeOn er et casino som har utrolige gode bonuser til nye spillere. Når du åpner din spillerkonto får du 50 kr gratisbonus uten innskudd. Til ditt første innskudd får du 500 % bonus når du setter inn en hundrings. Du henter dine bonuser her:

  • Gå til comeon.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbonus