Meny Lukk

Spinions: Beach Party

Spinions: Beach Party

Det blir spinnvilt når Quickspin inviterer deg med på Spinions Beach Party. Start sommeren med Sticky Wilds, Respins og mye mer! Spilleautomaten tar deg i mot med 25 gevinstlinjer og nok fruktdrinker til alle. Her blir det garantert god stemning! Hjulene er fylt med fruktige drinker, champagne, invitasjoner til Free Spins på den legendariske Bonus Club, og se opp for mengder med ville Spinions!

Spinions: Beach Party Spilleautomat

Quickspins Spinions: Beach Party får virkelig i gang stemningen på stranda. Musikken er som den skal være på stranda når man har tidenes Beach Party. Det er heller ikke langt til nattklubben for å ta festen videre til en uforglemmelig natt på Bonus Club. Det eneste du trenger er 3 Bonus Club symboler! Å bytte ut de klassiske fruktsymbolene med saftige og forfriskende fruktdrinker gir spilleautomaten et løft ut av det tradisjonelle og det setter vi pris på! Bli med på en Spinions: Beach Party du aldri kommer til å glemme!

Wilds, Sticky Wilds & Re Spins

Spinions Wilds ser ut som de fleste andre Wilds, bortsett fra at du nok ikke har sett Spinions før. Og, de har en overraskelse til deg. Spinions Wilds erstatter alle andre symboler bortsett fra Bonus Club Scatters, men det er først dersom du samler minst to av dem det blir en skikkelig strandfest. Spinions liker seg best i godt selskap og de vet å danse oppå bordene, eller hjulene! To Spinions Wilds gir deg Respin med Sticky Wilds, og hver eneste gang du lander en ny Spinion Wild vil du få et nytt Respin, slik at du kan spinne deg til de mest utrolige gevinstene mens Spinions Sticky Wilds danser på hjulene dine for å feire gevinstene du drar i land!

Bonus Club & Free Spins

Strandfesten tas til et nytt nivå når du lander nok Bonus Club Scatters, Spinions går da videre fra stranden og inn på nattklubben for å fortsette festen med 10 Free Spins om alle har Sticky Wilds. Med 3 Bonus Club symboler starter festen innendørs og her blir alle Spinions Wilds du lander automatisk Sticky Spinion Wilds på hvert eneste av de 10 Free Spinsene du får! Med den gevinstsamlingen kan du holde festen gående hele natten sammen med de spinnville Spinions!