Meny Lukk

Nyhet fra NetEnt

copy cats nyhet fra netent

Vi har en nyhet fra NetEnt! Katter er manges favorittdyr og det har NetEnt virkelig skjønt. Det som er spesielt med disse kattene er ikke bare fargene, men de kan kopiere seg selv slik at du kan vinne store gevinster!

Nyhet fra NetEnt

NetEnt har en utrolig samling med spilleautomater og denne er i stadig vekst. Dessverre forsvinner noen klassikere i blant. Vi mistet nylig Kenny for godt etter at NetEnt ikke tilbyr South Park og South Park Reel Chaos lengre. Samme veien gikk dessverre også Aliens spilleautomaten. Da er det godt at NetEnt ikke ligger på latsiden, men jobber hardt med å utvikle nye automater på nett! Viste du også at du kan spille NetEnt spilleautomater gratis?

Copy Cats

Den nye automaten Copy Cats kan skilte med 5 hjul som har 3 rader. Disse er dekket med 25 faste gevinstlinjer og du finner selvsagt massevis av katter! Kattene har ganske uvanlige farger og du finner dem i rødt, blått og lilla, men det er ikke bare fargene som er uvanlig. Kattene har nemlig den nye Copy Cat funksjonen som gjør at de kan kopiere symboler slik at du kan vinne mye mer! Du finner også andre spesialsymboler på den nye automaten. Du har Bonussymboler, Wilds, Stacked Wilds og Stacked Symbols. Og det hele er toppet med Free Spins! Vi gleder oss!

Nye slots på nett

Det kommer mange nyheter om spilleautomater på nett nå for tiden og det kan være vanskelig å holde seg oppdatert. Men, følger du med på våre nyheter om nye spilleautomater 2017 er du alltid klar når det skjer! Vil du ha siste nytt om de nyeste automatene fra Microgaming, kan du lese om Fortune Girl og Candy Dreams. Følg med for siste nytt og ta del i de beste bonusene for de nye spilleautomatene!