Meny Lukk

Nye spill fra Microgaming

Nye spill fra Microgaming
Microgaming kan best karakteriseres som en hyperaktiv spilleverandør. Det har kommet nyheter om to nye spill som snart venter på et casino nær deg. Den ene drar du nok raskt kjensel på, men den andre er ukjent og spennende.

Beautiful Bones

Vi begynner med den største overraskelsen. Beautiful Bones har et tema om Día de los Muertos, eller De dødes dag. Dette er en festival og et karneval hvor man feirer de døde og er svært utbredt i de spansktalende delene av verden. Dagen feires i november. Så lansering i juni er litt rart, men en ny og spinnende spilleautomat ser det ut til å være uansett. Temaet er spennende og designet er bra. Med 243 Ways to Win, Wild Spin Again Feature og Free Spins ser det lovende ut.

Jurassic World

Dette er spilleautomaten for filmen Jurassic World som ble lansert i 2015. Oppfølgeren til den kanskje mer kjente Jurassic Park som kom for litt over 20 år siden. I juni 2017 vil spilleautomaten bli lansert og Microgaming har lovt oss å bli overveldet av features, blodtørstige og sultne dinosaurer og modige helter. Vi håper det snart kommer flere detaaljer om spillet. Da er vi raske på labben med å komme med oppdateringer!

Flere nye spill

Sommeren er normalt ikke den mest hektiske tiden når det gjelder lansering av nye spill og nye spilleautomater, men noen dukker det jo opp. Vi har lansert nyheter om de siste nyhetene i 2017 så dersom du vil lese om andre nye spilleautomater er det bare å følge med på våre nyheter om nye spilleautomater 2017. Vi legger de også ut på nettsiden så snart de er lansert, slik at du kan teste nye spilleautomater på nett gratis. Følg med for siste nytt og lik oss på vår facebook-side, da er du alltid oppdatert!