Meny Lukk

Super Sumo

Super Sumo
Super Sumo er Fantasma Games aller første spilleautomat. Nye spilleautomater er alltid spennende, men når det toppes med en ny spilleverandør, er det bare å holde seg fast! Les mer om Super Sumo og Fantasma Games her!

Fantasma Games

Fantasma Games er en ny svensk spilleverandør som har fokus på å levere spilleautomater på mobil. De driver også med utvikling av VR spilleautomater. Trenger vi å si det? Vi tror det er fremtiden! Super Sumo er faktisk det første spillet til Fantasma Games, men de har allerede annonsert at det kommer en ny spilleautomat ganske snart. Denne vil hete Samurai Ken. Så i og med at de to første spilleautomatene heter Super Sumo og Samurai Ken regner vi med at de har en forkjærlighet til asiatiske tema på spilleautomatene.

Super Sumo

Den nye spilleautomaten til Fantasma Games har 3D grafikk og flere gode funksjoner. Først ut er Re-spins som blir trigget av to eller flere Wilds på ett spinn. Det er Sumo som er Wilds og denne er selvsagt Sticky Wilds på Re-spinnet. Super Sumo-symbolet er Scatter og denne gir deg Free Spins.

Nye spilleautomater

Det er få ting vi bruker så mye tid på som nye spilleautomater. Og er det så rart egentlig? Siden lanseringen av de første spilleautomatene på nett frem til i dag har utviklingen vært enorm. De siste årene, og kanskje det siste året spesielt. Siden NetEnt kom med nyheter om Gonzo’s Quest VR har det virkelig strømmet på med spennende nytt som for eksempel Microgamings Castle Builder II som tar i bruk gamification. Med den nye spilleverandøren Fantasma Games har de to store kjempene NetEnt og Microgaming virkelig fått en utfordrer. Vi gleder oss til det kommer nyheter om Samurai Ken! Følg med, vi legger ut nyhetene med en gang vi har dem!