Meny Lukk

Yggdrasils nyeste slot

spina colada
Spiña Colada er Yggdrasils nyeste slot. 22. juni blir det garantert en premierefest du sent vil glemme. Gjør deg klar til å snurre til du blir like svimmel som om du hadde to, tre Piña Colada for mye!

Yggdrasils nyeste slot

Yggdrasil mener at dersom du liker Piña Colada, bli fanget i sommerregnet, ikke liker yoga og har litt mer enn en halv hjerne, vil du elske dette spillet. 22. juni blir spillet lansert og da vil Yggdrasil ta deg med til en strandbar hvor du møter Yggdrasils nyeste slot. Den nye spilleautomaten har 5 hjul med 3 rader, som er dekket med 25 gevinstlinjer. Symbolene er som du kan forvente på en strandbar; massevis av frisk frukt og paraplydrinker. Det ser unektelig fristende ut!

Features på Spiña Colada

Spiña Colada er akkurat som drinken den har fått navnet sitt fra, Piña Colada. Mye av alt som er godt. Funksjonene du vil få er Freeze, Re-spin, Kolonnemultiplikator, Extra Wilds, 2. Chance, Guaranteed Win x3 og Full Line. Du kan også få Free Spins, og på disse vil du ha en av de fire sistnevnte funksjonene på alle Free Spins. Når du klarer å lande en gevinstkombinasjon med 3 like symboler vil disse symbolene fryse og du får et Re-spin. Så lenge du lander et likt symbol eller en Wild, uansett hvor, vil du få et nytt Re-spin. Klarer du å fylle en hel rad med likt symbol vil du aktivere Kolonnemultiplikatoren som gir deg en multiplikator opptil x5.

Free Spins

For å aktivere Free Spins må du få Full Line, Guaranteed Win x3, 2. Chance eller Extra Wilds 4 ganger. Dette er funksjoner som blir tilfeldig aktivert og 4. gangen du har aktivert det får du 4 Free Spins med den funksjonen på alle Free Spins. Er det rart vi ser frem til lanseringen av Yggdrasils nyeste slot?