Meny Lukk

Ny slot fra NetEnt

Phantom of the Opera er en ny slot fra NetEnt som kommer til å bli lansert 24. juli i år. Kommer dette til å bli en del av en serie med nye spilleautomater fra NetEnt?

Ny slot fra NetEnt

  • Spill: Phantom of the Opera®
  • Leverandør: NetEnt
  • Slippdato: 24/07/2017

Det er en stund siden NetEnt slapp nyheten om at de ville komme med en Universal Monsters spilleautomat. Tidligere denne uken kommer de med mer opplysninger om sin nyeste slot på nett: Phantom of the Opera. Det vi lurer på er om dette kan være første spilleautomat i en ny serie, slik som NetEnt ofte har gjort tidligere. Alle gode ting kommer i flokk. Fra før gar vi NetEnt Rocks serien med Guns N’ Roses, Jimi Hendrix og Motorhead, samt Fairytale Legends med Hansel & Gretel og Red Riding Hood.

Få 30 gratisspinn når du åpner konto på det nye casinoet Mr Win!

Phantom of the Opera slot

Uansett, vi ser frem til 24. juli når det kommer en ny slot fra NetEnt. Den nye spilleautomaten har 5 hjul med 4 rader som er dekket med 40 faste gevinstlinjer. Du finner også et knipe med eventyrlige funksjoner. Det som vi har sett hittil er Stacked Symbols, Wilds, Pick & Click bonusspill, tilfeldig Phantom Re-spins og Free Spins. Det lover med andre ord godt dette.

Bonusfunksjoner

Det er to måter å aktivere Re-spins på. Ved å lande en Stacked Phantom på hjul nummer en eller Stacked Mask symbol på hjul nummer fem. Begge disse symbolene vl bli gjort om til Sticky Wilds som beholder plassen på ditt Re-spin. Bonusspillet blir aktivert om du klarer å lande et Stacked Phantom symbol på hjul en og et Stacked Christine symbol på hjul fem. Bonusspillet har to nivåer hvor du kan vinne tilsammen 7 200 mynter. Vi kommer snart med flere nyheter, så følg med!