Meny Lukk

Fantasma Games

Fantasma Games
Den nye spilleverandøren Fantasma Games har ikke lansert noen spilleautomat ennå. Men, vi har tatt en sniktitt på det vi har i vente. Vi er spente! Les mer her og gjør deg klar til en utrolig spennende tid fremover.

Fantasma Games

Fantasma Games er et svensk spillselskap som nettopp har lansert sin første nye spilleautomat. De har også kommet med nyheter om hva vi har i vente fremover. Det vi kan si er at strategien Fantasma har valgt er spennende! Her venter vi på mobil spilleautomater, VR spill og ikke minst 3D spilleautomater. Fantasma Games ble startet i 2016 av tre svenske spillutviklere og det er et samarbeid med Microgaming. Fantasma vil bruke spillplattformen Quickfire fra Microgaming, og det gjør oss sikre på at det blir god kvalitet på de nye spilleautomatene.

Super Sumo & Samurai Ken

Super Sumo er den første spilleautomaten som kommer fra Fantasma Games. Her finner du 5 3-raders hjul med 25 gevinstlinjer. Spilleautomaten har 3D design og har en del gode og velkjente funksjoner som Re-spins med Sticky Wilds og Free Spins. Designet og soundtracket er bra, så det er en god start. Samurai Ken er fortsatt en hemmelighet. Eller i hvertfall nesten. Navnet er kjent, og vi tør gjette at temaet er en samurai.
Cherry Affiliates
CherryCasino har et stort utvalg av spilleautomater. Du finner også Super Sumo slot på Cherry. Få 100 gratisspinn når du åpner konto!

Samurai Ken

Som nevnt, så holder Fantasma kortene tett til brystet når det gjelder denne nye spilleautomaten. Men, det gjør det hele mye mer spennende! Så snart vi har funnet ut mer om Samurai Ken slot vil vi legge ut ferske nyheter om den nyeste spilleautomaten.