Meny Lukk

Valley of the Gods – ny slot fra Yggdrasil

Valley of the Gods - ny slot fra Yggdrasil

Valley of the Gods er en ny slot fra Yggdrasil som blir lansert i løpet av sensommeren. Les mer om hva du har i vente av den nye automaten her!

Ny slot fra Yggdrasil

  • Spill: Valley of the Gods
  • Leverandør: Yggdrasil
  • Slippdato: 24/08/2017

Vi har endelig fått flere nyheter. Les siste nytt om Valley of the Gods Slot!

Det kommer en ny slot fra Yggdrasil og navnet gir oss store forventninger: Valley of the Gods. I virkeligheten er Valley of the Gods et øde område i Utah. Sandsteinsdalen ligger nær San Juan River og Monument Valley i Bears Ears National Park. Stedet er godt kjent og det har dukket opp i filmer som Doctor Who: The Impossible Astronaut og Day of the Moon.

Valley of the Gods Slot

Hva vi kan forvente oss av det nye spillet Valley of the Gods slot er mindre sikkert. Yggdrasil liker å holde spenningen opp blant casinospillerne. Noe som derimot er sikkert er at Yggdrasil har en egen evne til å levere varene, så vi er spente på om dette kommer til å bli et nytt storspill. Yggdrasil ble kåret til Slot Provider of the Year i den kjente EGR B2B Awards kåringen for andre år på rad. Så her er det bare å holde seg fast frem til 24. august når det nye spillet lanseres.

Nyheter

Mens vi venter på en ny slot fra Yggdrasil er det nok av andre ting å følge med på. Evolution Gaming har for eksempel kommet med Dream Catcher som er et lykkehjul på nett. Vi venter også flere nye og spennende spill fra NetEnt. Vi kan ganske kjapt nevne Butterfly Staxx og det nye spillet Copy Cats. 24. juli gjelder det å være klar. Da blir nemlig den nye spilleautomaten Rainbow Ryan fra Yggdrasil lansert. Og trenger du noen snurr på en ny spilleautomat med en gang? Da er Yggdrasils nyeste slot på nett, Spina Colada en smakfull godbit i sommervarmen!