Meny Lukk

Valley of the Gods Slot

Valley of the Gods Slot

Yggdrasil har nettopp sluppet mer info om sin nye slot på nett, Valley of the Gods Slot. Hva sier du til Re-spins på hver gevinst og ekspanderende gevinstlinjer?

Valley of the Gods Slot

  • Spill: Valley of the Gods Slot
  • Leverandør: Yggdrasil
  • Slippdato: 24/08/2017

Ja, takk! Det er det i hvert fall ingen tvil om at vi sier. Valley of the Gods Slots fra Yggdrasil som blir sluppet den 24. august ser ut til å bli en ny favoritt her på huset. Temaet på den nyeste sloten på nett er det gamle og mytologiske Egypt med faraoer og mektige guder. På den nye spilleautomaten er det gudene Horus og Anubis som står og passer på at spillet går riktig for seg. Og som vi allerede har nevnt er det noen utrolige spennende bonusfunksjoner på det nye spillet til Yggdrasil. Både gode gamle funksjoner som vi har prøvd før på andre slots på nett og en ny og spennende funksjon.

Bonusfunksjoner

Yggdrasil har som nevnt sluppet detaljer om den nyeste sloten på nett og det er som nevnt Re-spins på hver gevinst og den spennende ekspanderende gevinstlinjer. Gevinster med Re-spins kjenner vi til fra før og denne funksjonen kan du prøve på kjente slots som Wins of Fortune, King of Slots og den progressive automaten Joker Millions. Det vi virkelig er spente på er Expanding Winning Lines. Som navnet indikerer er dette gevinstlinjer som kan utvide seg og gi deg flere gevinster. Vi kjenner til Expanding Wilds, men Expanding Winning Lines er rykende ferskt, og det frister mer enn hvetebrød! Yggdrasil nevner også at den nyeste sloten skal ha store Multipliers, men ekstra spennende er at de også nevner Extra Lives. Hvordan dette blir i praksis er det bare en måte å finne ut av, desseverre. Det er å vente og se!