Meny Lukk

Halloween Slot

halloween slot
Halloween Slot! Gav den gamle grøsseren fra 1978 deg dårlig nattesøvn? Da har vi en dårlig nyhet til deg. Michael Myers er tilbake! I hvert fall snart, og det kan du takke Microgaming for!
<--more-->

Halloween Slot

  • Spill: Halloween Slot
  • Leverandør: Microgaming
  • Slippdato: 31/10/2017???

Microgaming er en leverandør av slots på nett som holder til på Isle of Man. De regnes som en av de største og beste. Med over 600 slots i samlingen og med ofte flere nye slots hver eneste måned er det kanskje ikke så rart. Den 13. juli 2017 kom de med nyheten om at de har kjøpt rettighetene til å lage en spilleautomat om den skumle filmen, nemlig Halloween Slot. Ennå har det ikke kommet nyheter om hva slags funksjoner vi kan vente oss, eller når den bli sluppet. Men, tør vi gjette på at den kommer rundt Allehelgenskvelden?

Halloween

Filmen er ikke bare en klassiker, men en skremmende klassiker. Vi tipper det ikke er få som har hatt svette netter med skumle mareritt etter å ha sett filmen om 6-år gamle Michael Myers som, ikledd klovnekostyme, dreper sin eldre søster på Allehelgenskvelden i 1963. Filmen forsetter 15 år senere, når den da 21-år gamle Michael rømmer fra sanitariumet og legger ut på en fryktelig menneskejakt. Filmen ble laget med en budsjett på kun 300 000 dollar, men den har spilt inn over 70 000 000 dollar. Til sammen finnes det 10 filmer som handler om Michael Myers og nå kommer endelig spilleautomaten Halloween Slot!

Nye slots på nett

Er du ute etter de ferskeste nyhetene om nye slots på nett? Da er det bare en nettside du trenger! Det er nemlig Gratis Spilleautomater På Nett. Vi gir deg så fersk nyheter at vi ikke bare er først ut med nyheter som dette i Norge, men i hele verden! Det gir deg veldig god oversikt over hva du kan forvente deg av nye slots på nett, nye casinoer og mye mer som til sammen gir deg en bedre spillopplevelse.