Meny Lukk

Progressive slot – Leprechaun goes to Hell

Leprechaun goes to Hell er en ny progressive slot fra Play’NGO. Faktisk er det den første spilleautomaten fra denne leverandøren som også har en progressive jackpot. Kort fortalt. Vi er spente! Gjør deg klar til en flammende lansering…

Leprechaun goes to Hell

  • Spill: Leprechaun goes to Hell Slot
  • Leverandør: Play’NGO
  • Slippdato: 17/08/2017

Den nyeste spilleautomaten fra Play’NGO ser ut til å bli brennhet. Med en progressive jackpot, Wilds, Free Spins og bonusspill ser det ut til at man trenger noe å kjøle seg ned med når man prøver en ny progressive slot. Det er ikke bare spilleautomaten som ser het ut. Det gjør også den ene personen du møter på. Smekre Evilene er det nok lett å svi fingrene på!

Bonusfunksjoner

Det er den hotte Evilene som kan belønne deg med bonusspillet om du klarer å lande tre av henne på hjulene dine. Bonusspillet gir deg en egen spilleautomat som har tre hjul og tre rader. Vil du heller ha Free Spins er det gryta med smeltet gull du trenger. Finner du tre av disse blir du gitt Free Spins som har en multiplikator på x2. Får du flere gryter med gull kan du også øke multiplieren til 10x for de største utbetalingene fra dine Free Spins på Leprechaun goes to Hell!

Progressive slot

En progressive slot er en spilleautomat som har progressive jackpot. Det som er så spennende med Leprechaun goes to Hell er at dette er den første progressive spilleautomaten fra Play’NGO. Progressive automater virker på den måten at det blir trukket en viss prosent fra alle innsatser som blir gjort. Denne delen blir lagt i en egen pot og hele potten blir vunnet av en enkelt spiller. Ofte er disse progressive jackpottene så store at vi snakker om mange millioner kroner!