Meny Lukk

Gnome Wood – ny slot på nett

gnome wood ny slot på nett
Gnome Wood Slot er en ny slot på nett fra Microgaming som blir lansert i begynnelsen av september. Du finner to spennende spesialfunksjoner, og den ene er det en stund siden vi har sett sist. Det blir et gledelig gjensyn!

Gnome Wood Slot

  • Spill: Gnome Wood
  • Leverandør: Microgaming
  • Slippdato: 06/09/2017

Microgaming tar deg med dypt inn i en magisk skog på Gnome Wood. På den nye sloten får du veldig god grafikk og et passende lydbilde som gir det hele en morsom og underholdende innpakning. Symbolene er magiske og lykkebringende tegn som også passer veldig godt inn i spillet. Den viktigste funksjonen på spillet er Wandering Wilds med Bonus Spin. Klarer du å lande en Wandering Wild, vil denne bevege seg en plass mot venstre på hvert Bonus Spin. Er de små nissene i godform kan de også hjelpe deg med litt tryllerier. Da vil Wandering Wild opptre som multiplikator. Denne er på 2x og det vil gjøre gevinstene dine fra Bonus Spins dobbelt så store. du kan også lande Bonus Scatters og tre av disse vil belønne deg med Free Spins. Free Spins blir spilt på et eget sett med hjul, og du har selvsagt sjansen til å få Wandering Wilds med Bonus Spins når du spiller Free Spins!

Wandering Wilds

Wandering Wilds er ingen ny funksjon, men det er ikke så ofte den dukker opp på nye slots som Gnome Wood. Det er ingen tvil om at dette er en funksjon som virkelig kan være til god hjelp når man er ute på jakt etter større gevinster. Funksjonen fungerer slik at når du klarer å lande en Wandering Wild vil denne bevege seg en plass mot venstre, helt frem til den forsvinner ut av skjermen. Andre slots på nett som har denne funksjonen er den kjente automaten Jack and the Beanstalk. Det er ingen tvil om at Wandering Wilds er en av funksjonene som har gjort den sloten så populær.